Pre-party Dijkrock ‘Ouwe Rockers en Jong Talent’ op 3 maart 2018

Foto: Dijkrock

Op zaterdag 3 maart 2018 zet het Dijkrock team in Eetcafe ’t Klavertje in Hoogerheide een vette combi weg van Jong en Oud.

Omdat de mensen van Stichting Dijkrock geen genoeg krijgen van hardrock en mensen blij maken, hebben ze een gaaf pre-feestje georganiseerd. Op zaterdag 3 maart 2018 zetten ze in Eetcafe ’t Klavertje in Hoogerheide een vette combi weg van Jong en Oud. Gewoon omdat ze zin hebben in een feestje, maar ook om nog eens te laten zien waar Dijkrock voor staan – oude hardrock een warm hart toedragen en jong talent kansen geven op een mooi podium en doorbraak in de hardrock.

Velen weten dat er op de vrijdag van Dijkrock in april een Open Podium georganiseerd wordt voor jonge talenten met gevoeld voor ROCK. Vaak wordt er gezegd dat de oude hardrock en metal niet meer leeft onder de jeugd…..met dit open podium wordt het tegendeel bewezen en hiervan wordt een voorproefje gegeven op 3 maart. Het wordt met recht een feestje van OUWE ROCKERS EN JONG TALENT. Zorg dus dat je dit niet mist en kom beide bandjes met veel enthousiasme toejuichen!

De entree bedraagd 5€ en je krijgt daarvoor alvast een eerste drankje als warm welkom! De deur gaat open om 20.00 uur.

De bands

QUOTATION
Halverwege de jaren 70 werd door de Nederlandse Status Quo fanclub een eigen huisband opgericht met de naam Quotation. In die tijd werden regelmatig avonden georganiseerd door de fanclub, waar Quotation door heel Nederland voor vele muziekliefhebbers optredens verzorgde. In 1986 mocht Qoutation zelfs het voorprogramma verzorgen van Status Quo, die na een break-up met nieuwe bezetting toen weer op wereldtournee gingen.

Na een lange historie timmert Quotation nog steeds aan de weg met de nieuwe formatie gaan ze weer vol enthousiasme “on the road”.
Het repertoire van Quotation bestaat voornamelijk uit de stevige rocknummers van Status Quo uit de jaren 70. Hieronder natuurlijk de hits: Roll over lay down, Down down, Whatever you want, Rocking all over the world, Hold you back en Caroline.

Vocals&Bass: Alex Akkermans
Drums: René Hornikx
Guitar&Vocals: Marco van Blokland
Leadguitar&vocals: René Smout

Op internet: https://www.facebook.com/pg/Quotation

ROCK SEASON
Begin november 2017 besloten 5 talentvolle jonge rock muzikanten (13-14 jaar jong) besloten een band op te richten met als doel een zo vet mogelijk repertoire met de bekendste Classic Rock Hits in elkaar te draaien in een korte tijd. En zo geschiedde .. Binnen 6 weken waren zij klaar voor een set van 35 minuten met 10 Rock Klassiekers waaronder Paranoid, Highway To Hell, Eye Of The Tiger, Breaking The Law en andere grote hits.

Een iPhone Clipje belandde op Facebook en werd ruim 23.000 keer bekeken. Reden? het enthousiasme en kwaliteit van deze jonge helden spat er vanaf !!
Als je denkt dat je een volwassen leeftijd moet hebben om volwassen te klinken heb je het mis. Rock Season Kicks Your Ass !!!!!

Vocals: Aidan Castelijn
Leadguitar: Yoebe Hollestelle
Guitar: Kobus Musters
Drums: Marlon Melis
Bass: Wouter Terlaak

Praktische informatie

Datum: 3 maart
Tijd: Deur open om 20:00 uur
Locatie: Raadhuisstraat 2c Hoogerheide,
Toegangsprijs: 5€ en je krijgt daarvoor alvast een eerste drankje als warm welkom!

Reacties