Nuuw Ouwerwets Vastenavendbal op 28 januari

Foto:

Dees spesjale Vastenavendbal belooft een geweldig feest te worden.

Sjoerd van den Boom kwam op het idee toen hij aan het mijmeren was over vroegere tijden.

“Het was tijdens een opdracht van Tante Louise toen ik zo op het idee kwam. Iedereen denkt met nostalgie aan die ouderwetse beleving. Dat zou ik nog wel eens willen organiseren.”

Gelukkig bleef het niet bij een idee. Er werd hulp gezocht en gevonden in de vorm van het combo “As moeder zong” en de gebroeders Nuijten. Daarmee was ook gelijk de locatie geen enkel probleem meer. De naam van het “nuuwe – ouwe” bal werd ook snel gevonden:

“Zo d’ouwe zonge”

 

Liedjes van vroegere tijden

Ook de oudere dweilen zijn van harte welkom. Speciaal voor hen zijn er comfortabele tafels en stoelen aanwezig. Natuurlijk zien we deze middag de nodige “mopkes” en deuntjes van toen tegemoet. Maar daar blijft het niet bij. Zo zal het eerder genoemde combo de boel mee op sleeptouw nemen. Dat zal zeker wel gebeuren als het Koor van Tante Door in actie schiet.
Gedurende dit bal worden er tal van beelden van vroeger geprojecteerd en neemt Henk Franken iedereen mee naar het verleden met zijn verhalen over ouwe kefeekes.

Oh ja, nog een verrassing… de n’Oòg’eid en z’n gevolg komen ook nog, enne…. die ebbe wa in petto!!

De kaartjes, die slechts 5 euro kosten, zijn verkrijgbaar bij De Stoelemat, via de website of via telefonisch: 06 – 30 33 93 69

Dees spesjale Vastenavendbal belooft een geweldig feest te worden. Een feest juist om met de hele familie te beleven. Dus neem je opa, oma, ooms en tantes, vader en moeder, kortom iedereen, mee naar dit Nuuw Ouwerwets Vastenavendbal.

 

Praktische informatie

Datum: 28 januari 2018
Aanvang: 14:30 uur
Locatie: Den Enghel
Toegangsprijs: € 5,00 (incl. koffie / thee, advocaatje en wat lekkers op tafel)

Cookieinstellingen