Zo brengt Taxi Schouten je van A naar B

Sjaak Schouten van Taxi Schouten
Foto: Marinda van Schilt

Een ritje naar Schiphol of Zaventem? Sjaak Schouten (55) draait er zijn hand niet voor om. Zes jaar geleden begon hij zijn bedrijf Taxi Schouten in Bergen op Zoom.

De belangrijkste doelgroep is voor Schouten dan ook de klant die naar het vliegveld gebracht moet worden. “Onze airportservice van Bergen op Zoom naar Schiphol of een andere luchthaven staat voor service en kwaliteit. U wordt bij de door u gewenste vertrekhal afgezet. En weer opgehaald bij uw aankomsthal”, zegt Schouten. Hij houdt de vlucht daarbij nauwlettend in de gaten.

Taxi schouten is regelmatig bedrijven van dienst. “Door de inzet van moderne zakelijke voertuigen zorgt Taxi Schouten dat u reis perfect start en eindigt. Om uw organisatie optimaal van dienst te zijn, stemmen wij af welke wensen en eisen u heeft op het gebied van zakelijk vervoer. Op basis van de gemaakte afspraken wordt het vervoer vervolgens uitgevoerd. Wij beschikken altijd over het juiste vervoermiddel aansluit op uw wensen”, zegt Schouten. Het wagenpark bestaat uit een 9-persoons Mercedes Vito en een Kia Optima. Die laatste schafte hij aan omdat zijn klanten daar behoefte aan hadden. Hij hoopt over twee jaar een elektrische auto aan te schaffen. “Ik wil graag een elektrische auto hebben om het goede voorbeeld te geven en de mensen te laten ervaren hoe een elektrisch auto rijdt.”

Naast zijn werk als ondernemer maakt Sjaak Schouten zo nu en dan tijd voor zijn hobby: Zijn huis toekomstbestendig maken met alle mogelijke digitale snufjes. Zo doet hij de rolluiken van zijn huis open en dicht met spraakbesturing en werken de camera’s met gezichtsherkenning.

Ook met de techniek in zijn taxi’s zit het wel goed. Het is mogelijk om op locatie met de pinpas of creditcard te betalen. Volgens de ondernemer betaal je bij hem nooit teveel.”Ik probeer een van de goedkoopste uit de regio te zijn.” Ook service is van groot belang. “Bij boeking van een retour naar het vliegveld krijgen de klanten vaak op de terugreis een verrassing”, zegt hij. Taxi Schouten is een klein bedrijf, daarom adviseert hij klanten tijdig te boeken.

Reacties