La Place Wouwse Tol weer open na coronasluiting

Foto:

La Place heeft de deuren van haar restaurant in Bergen op Zoom langs de A58 bij Wouwse Tol weer geopend.

Bovendien biedt La Place Bergen op Zoom een geheel nieuw zomermenu en een afhaalservice aan voor haar vertrouwde La Place klassiekers én de heerlijke nieuwe gerechten. Bezoekers kunnen hier elke dag tussen 10.00 en 20.00 uur terecht en hebben volop keuze uit het gevarieerde aanbod van vers gemaakte producten van La Place.

Nu de horeca door de versoepeling van de coronamaatregelen weer open is, mag La Place Bergen op Zoom weer gasten in het restaurant verwelkomen. Ook biedt zij hier nu een take-away aan. “Nadat de horeca langdurig moest sluiten, hebben we La Place Take Away op 20 locaties in het Nederland geïntroduceerd om deze nieuwe service te testen. De positieve resultaten zijn aanleiding om deze service nu ook in Bergen op Zoom aan te bieden”, vertelt Chris Meijers, directeur van La Place. Het assortiment in zowel het restaurant als de take-away bestaat uit vertrouwde La Place-klassiekers, zoals verse sinaasappelsap, aardbeien-smoothies en verschillende sandwiches, zoals de focaccia met tonijnsalade. “Ook biedt La Place Take Away loaded fries, soepen, salade bowls, verschillende koeken, muffins, brownies en warme dranken aan. “Alle gerechten worden ter plekke vers bereid, hygiënisch verpakt en zijn on-the-go mee te nemen. Zo kunnen ook gasten die niet in het restaurant kunnen plaatsnemen, genieten van alle producten van La Place en kunnen zij de smaak van versgemaakt ervaren”, aldus Meijers.

Extra aandacht voor hygiëne

Om verspreiding met het coronavirus te voorkomen, gelden ook bij La Place verschillende maatregelen. Bezoekers en medewerkers dienen minstens anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Alle medewerkers dragen handschoenen. Daarnaast zijn veel producten voorverpakt. Sappen worden gepresenteerd in wegwerpbekers met deksel, zodat het ook makkelijk is om de gerechten mee te nemen voor onderweg of thuis. Ook wordt klanten gevraagd om bij voorkeur contactloos te betalen. Ook kunnen zij niet alleen binnen, maar ook op het terras hun maaltijd consumeren, terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderhoek. Ook kunnen de gasten van La Place weer gebruik maken van de toiletten en is het La Place Extra loyalty-programme weer actief.

Reacties