Zo ziet de nieuwe Basic-Fit bij De Zeeland eruit

Tegenover winkelcentrum De Zeeland is vorige week een gloednieuwe vestiging van sportschoolketen Basic-Fit geopend. We namen een kijkje.

De sportschool is te vinden aan de Markiezaatsweg 5 in Bergen op Zoom. Dat is naast de Big Bazar en tegenover winkelcentrum De Zeeland waar je bijvoorbeeld de Albert Heijn kunt vinden. Bij binnenkomst kun je met de trap op de lift naar de etage waar allerlei toestellen staan voor cardio- en krachttraining.

Fitness Bergen op Zoom

De opening viel op 1 juli samen met de heropening van alle sportscholen in Nederland. Die waren door de coronamaatregelen tijdelijk gesloten. Fitnessen kan nu weer, met inachtneming van regels zoals ontsmetten van de toestellen en anderhalve meter afstand houden. “We hebben extra voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilige sportomgeving te creëren waar iedereen met een goed gevoel een workout kan doen. Zo maken we onder andere vaker schoon en werken we met een reserveringssysteem om minder mensen tegelijk in de club te hebben. Maar jeetje, wat zijn we blij dat er weer getraind kan worden in de clubs!”, zegt Basic-Fit tegen zijn leden.

Openingstijden Basic-Fit Markiezaatsweg

De openingstijden van de Basic-Fit aan de Markiezaatsweg zijn op dit moment maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 22.30 uur en zaterdag tot en met zondag van 09.00 tot 16.00 uur.

De foto’s van de nieuwe sportschool kun je hieronder of bovenaan het artikel bekijken.


Basic-Fit sportschool Markiezaatsweg Bergen op Zoom

Reacties