Bergse Peugeotdealer in handen van Louwman

automotions
Foto:

De familiebedrijven Automotions Groep en Louwman Group hebben een overeenkomst bereikt over de verkoop van de Automotions dealerbedrijven aan Louwman Group. Vanaf heden zijn de Automotions Peugeot, Mercedes-Benz en smart activiteiten overgedragen aan Louwman Group. Dat meldt Automotions.

Automotions Peugeot heeft vestigingen in: Breda, Goes, Roosendaal, Terneuzen, Bergen op Zoom.

Automotions

In 2007 stonden eigenaren Lennard van Oeveren en Jeroen Gelok aan de vooravond van het ontstaan van Automotions. De familiebedrijven van Gelok en Van Oeveren werden samengevoegd en vormden een solide basis voor verdere groei in Zuidwest-Nederland. “De afgelopen 13 jaar heeft de Automotions Groep prachtige bedrijven en merken vertegenwoordigd”, aldus Automotions.

Groei

“Het zijn de toekomstontwikkelingen binnen de autobranche die ons tot deze overname hebben doen besluiten”, aldus Lennard van Oeveren. “Beide merken hebben schaalgrootte nodig om verder te kunnen groeien. Door de overdracht aan Louwman Group zien we de toekomst voor de merken Mercedes-Benz, smart en Peugeot dan ook vol vertrouwen tegemoet.” Louwman Group is officieel merkdealer van Toyota, Peugeot, Mercedes-Benz, smart, Lexus, Suzuki, Mazda en Mitsubishi en behoort met 50 vestigingen en meer dan 1400 medewerkers tot de top 5 automotive dealerholdings in Nederland.

Personeel

Behalve de naam zal er voor u weinig veranderen. Alle Automotions Peugeot, Mercedes-Benz en smart vestigingen worden overgedragen aan de Louwman Group. Met de overname wordt al het personeel overgenomen dat voor Peugeot, Mercedes-Benz en smart werkzaam is.

Reacties