Vernieuwde Kruidvat opent op woensdag 14 oktober de deuren

Foto: Kruidvat

Klanten uit Bergen op Zoom en omgeving kunnen zich voor al hun health- en beautyproducten straks weer laten verrassen in de vernieuwde Kruidvat-winkel aan de Sint Josephstraat 15-17. De winkel is volledig in een nieuw, eigentijds jasje gestoken en opent op woensdag 14 oktober opnieuw de deuren. Dat meldt Kruidvat.

Winkelmanager Anne-Marie Luyks is erg trots op de winkel die een volledige metamorfose heeft ondergaan. “Ook in onze nieuwe winkel staat de klant altijd op nummer één. Door deze ‘make-over’ is onze winkel overzichtelijker en toegankelijker geworden, zodat klanten zich volop kunnen laten inspireren en gemakkelijk hun weg vinden in ons ruime aanbod van producten. Klanten kunnen hier met veel plezier winkelen, een beroep doen op deskundig advies van ons winkelteam en net als voorheen profiteren van onze verrassende aanbiedingen. We maken health-, beauty-, body- en babyproducten toegankelijk met de allerbeste deals en een verrassend assortiment, waarbij we inspelen op de allerlaatste trends. Daarom nodig ik samen met mijn team iedereen uit Bergen op Zoom van harte uit om zélf de proef op de som te nemen en langs te komen in onze compleet vernieuwde winkel.”

Verrassend, voordelig én toegankelijk

In de vernieuwde Kruidvat winkel wordt het klanten nóg gemakkelijker gemaakt om alles te vinden en staat alles in het teken van beleving. De health- & beautyproducten zijn op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten van de nieuwe Kruidvat winkel in Bergen op Zoom kunnen met een Jouw Extra Voordeel-kaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Kruidvat telt meer dan 1.250 winkels in Nederland, België en Frankrijk en heeft ruim 15.000 medewerkers.

Reacties