Uber Eats brengt eten bij je thuis in Bergen op Zoom

Foto: Uber Eats

Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf vandaag beschikbaar in Bergen op Zoom. De keuze voor deze nieuwe stad is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Bergen op Zoom veel interesse is in de bezorg-app. Dat meldt Uber Eats in een persbericht.

Na een succesvolle introductie in andere steden in Nederland heeft Uber Eats nu Bergen op Zoom als nieuwe bestemming uitgekozen waar de lekkerste gerechten van lokale restaurants thuis besteld kunnen worden.

McDonald’s bestellen

Uber Eats werkt in Bergen op Zoom samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s en Subway hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van restaurants zoals Bagels & Beans en Bakker Bart aan huis bezorgd.

Florian Brunsting, General Manager a.i. bij Uber Eats: “We hopen dat we met de introductie in Bergen op Zoom het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants. Uber Eats heeft de vraag naar maaltijdbezorging in deze stad zien toenemen en wil dit voor iedereen toegankelijk maken. Zo kunnen we ieders lokale favoriete gerechten contactloos laten bezorgen.”

Eten bestellen

Het bestellen gaat eenvoudig. De gebruiker downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met iDEAL of zijn of haar creditcard of PayPal account. Zodra de bezorgpartner op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een  seintje om de bestelling te bereiden. De bezorgpartner meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling namens het restaurant contactloos op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Kortingscode Uber Eats

Als openingsactie krijgen nieuwe gebruikers die voor tenminste 20 euro aan eten bestellen, met de kortingscode WELKOM2021 €10,- korting op de eerste twee bestellingen. De code is geldig tot 31-06-2021. Deze code is niet geldig in combinatie met andere promocodes en enkel voor nieuwe gebruikers.

Reacties