Samen in de Regio maakt al 10 jaar verbinding op de Brabantse Wal

Foto: Samen in de Regio

Bijna zes maanden na de tiende verjaardag is het eindelijk zover. Samen in de Regio nodigt de partners van het netwerk uit en op 6 juli vierden zij het 10-jarig bestaan. Bijna 150 gasten waren aanwezig en vormden samen een heel divers gezelschap van mensen uit bedrijfsleven, maatschappelijk veld, onderwijs en medewerkers van de drie gemeentes van de Brabantse Wal. Dat is immers de regio waarin het netwerk actief is en waar maatschappelijk betrokken ondernemen steeds meer ‘top-of-mind’ is.

Samen in de Regio gaf een uniek cadeau aan de drie gemeenten dat symbool staat voor de betekenisvolle verbindingen die gemaakt worden. Samen werken over de grenzen van de gemeenten heen, dat is waar Samen in de Regio veel waarde aan hecht. Om dat te onderstrepen lieten zij een skyline van de Brabantse Wal ontwerpen. Die bestond nog niet!

Wethouder Knop uit Steenbergen, wethouder van der Beek uit Woensdrecht en burgemeester Petter uit Bergen op Zoom mochten elk een uniek exemplaar in ontvangst nemen. Burgemeester Petter sprak lovende woorden: “Als mooi rond getal staat tien symbool voor een jubileum. Het cijfer tien zegt in een andere betekenis iets over waardering. Wat mij betreft verdient jullie netwerkorganisatie een 10 met een griffel!”

Het werd een waardevolle avond, waar elkaar weer zien, netwerken en feest vieren als vanzelf samen kwamen. “Bij Samen in de Regio is netwerken altijd leuk en na zo’n lange tijd weer eens andere en nieuwe mensen ontmoeten, dat geeft heel veel energie”, vertelt een van de gasten. Anita Karremans, directeur van Samen in de Regio reageert enthousiast: “Dat is precies waar we het voor doen. Wij brengen de mensen bij elkaar. In het netwerk zitten zoveel kansen en inspiratie om samen te werken. Bij ons leer je elkaar kennen en creëer je voor maatschappelijke thema’s samen nieuwe ideeën en oplossingen. En vandaag vieren we een geweldig jubileumfeest!”

Reacties