Wat is een intuïtieve High End Coaching Business?

Foto: Astrid Harten

Advertorial – Misschien heb je de advertentie van spirituele businesscoach Astrid Harten al wel zien staan op Nieuws.nl Maar wat is een intuïtieve High End Coaching Business nou eigenlijk en welk aanbod hoort daarbij? Astrid legt het zelf uit:

“Met een intuïtieve High End Coaching Business kun je een grote impact/transformatie bij je klanten gaan bewerkstelligen. De vorm van een aanbod die je hiervoor kunt gebruiken, zoals ik doe, is bijvoorbeeld een traject. Zo’n traject bestaat dan uit een online (leer)gedeelte, een x-aantal 1-op-1 sessies + doorlopende schriftelijke support tijdens de looptijd van het traject, waarmee je een gewenst eindresultaat voor je klant garandeert.

Een High End Traject moet onderstaande 3 elementen bevatten:
Je gaat hen 1) de mindset en 2) het (6 of 8) stappen proces leren én 3) je helpt ze dit te DOEN, zodat ze aan het einde van je High End traject, het gewenste eindresultaat behaald hebben.
De prijs van een High End Traject kun je grofweg prijzen tussen de 2K en 10K. Een 2K traject heeft een doorlooptijd van maximaal 3 maanden. Een 10K traject kan ook 6 maanden duren.

(Note: online trajecten, programma’s of groepstrajecten, zonder 1-op-1 sessies, zijn géén High End Coaching. De grootste impact wordt immers altijd bewerkstelligd in (en na!) de 1-op-1 sessies van een traject.)

High End klanten zijn mensen met een concreet doel. Het zijn klanten die liever geld investeren in een goede coach, dan dat ze hun tijd investeren in het alles zelf uitzoeken. Budget is geen probleem en zij willen liever 1-op-1 samenwerken, omdat ze de visie hebben dat ze dan beter en sneller hun concrete doel bereiken, dan wanneer ze dit alleen doen. Zij gunnen zichzelf ook het voordeel van hulp inschakelen. High End klanten zijn meestal je ideale klanten, op ieder vlak! Het zijn gedreven enthousiaste mensen, die goed zelfstandig kunnen werken en niet gauw gebruik maken van de doorlopende schriftelijke support. Wat wil je nog meer?!”

Astrid Harten-Wesenbeek – spirituele ondernemerscoach voor coaches – www.live2enjoy.nl

Cookieinstellingen