Nederlandse en Belgische ondernemers verenigd op Network2Network evenement

Foto:

Advertorial – Vorig jaar was de eerste editie van Network2Network in de gemeente Woensdrecht, dit jaar is het in de gemeente Kapellen. De organisatie omschrijft het als een prachtig en uniek initiatief om grenzeloos netwerken mogelijk te maken en de krachten te bundelen van meerdere organisaties om samen sterker te worden.

Het Network2Network event wordt georganiseerd in Feestzaal de Mastenhoeve te Kapellen, op donderdag 15 juni.

Het evenement wordt geopend om 16u door de Schepenen en Wethouder van de Gemeentes Kapellen, Stabroek en Woensdrecht met als uitgangspunt het bouwen aan een sterke economische grensgemeente.

Netwerkorganisatie

Dit event, geïnitieerd door de netwerkorganisatie Start2bizz, die ondernemers uit Noord-Antwerpen en Noord-/West- Brabant met elkaar verbindt, komt tot stand in samenwerking met Freelancers in Belgium en StartToGrow, een stichting van ondernemers voor ondernemers in de regio West Brabant.

Gevarieerd programma

Je kan een geweldig en gevarieerd programma verwachten. Een dag vol nieuwe connecties, inspiratie, samenwerkingen en vooral plezier! Tijdens de Netwerk Carrousel Speeddate word je via een stoelendans op een speelse en creatieve manier met andere ondernemers gekoppeld.

In de Grote Ondernemersquiz gaan ze jouw ondernemerskennis testen, interactief en digitaal op een groot scherm. De winnaars van de quiz krijgen elk een voucher t.w.v. €50 aangeboden door één van de sponsors uit de Gemeentes Kapellen, Stabroek en Woensdrecht.

Lente barbecue

’s Avonds kan je genieten van een compleet verzorgde lente barbecue.  Er wordt afgesloten met een open netwerkmoment en muziek. Ideaal om nog verder kennis te maken met alle bezoekers, sponsors en eventpartners. Er zijn voor dit event slechts 150 tickets. Wees er snel bij!

Inschrijven en meer info over dit event vind je op https://network2network-event.eventbrite.nl

Over Start2Bizz

Start2bizz is de enige netwerkclub die ondernemers grenzeloos, waardevol en plezierig met elkaar verbindt zonder salespraatjes. Een (h)echte en familiale community die niet enkel business gedreven is.

✔️ Focus op delen van kennis, ervaring en inzichten

✔️ Bijdragen aan gemeenschappelijke persoonlijke en zakelijke groei

✔️ Community van inspirerende Belgische en Nederlandse ondernemersvrienden

✔️ Altijd plezierig en vrijblijvend samenkomen

 

❌ Geen business gedreven netwerk voor wie alleen omzet wil genereren

❌ Geen pitchrondes of verkoopspraatjes

Bekijk alle geplande netwerkactiviteiten via www.start2bizz.com/kalender

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de nieuwsbrief via www.start2bizz.com/nieuwsbrief

Cookieinstellingen