Jut&Jul-dag (13 mei): Verbinding maken met je innerlijke kind

Foto:

Advertorial – Verbinding maken met je innerlijke kind, spelen en plezier maken. Daar gaat het om tijdens de Jut&Jul-dag op 13 mei. De dag is een initiatief van Edith Kools en Inge Hofman.

Edith Kools is de oprichter van Ambrozijn. De organisatie biedt workshops; kinderyoga, dans en tekenen, Reiki cursussen en behandelingen en ondersteuning en begeleiding in persoonlijke ontwikkeling (consulten). Inge Hofman is de eigenaar van Balancing Praktijk. Zij leert zelfbewuste hoogsensitieve volwassenen die vastlopen door over- en onderprikkeling hoe ze in balans komen en weer krachtig sensitief kunnen zijn. Edith en Inge organiseren samen de Ju&Jul-dag.

Ontspannen dag

Je bent altijd aan het zorgen, druk op je werk en staat altijd voor iedereen klaar. Er is bijna geen tijd meer voor jou en je kun je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst echt hebt gelachen. Herken je dit?”, staat op de flyer voor de Jut&Jul-dag. “Dan is het tijd voor jou en tijd voor een te gekke ontspannen dag!”

Jut&Jul-dag

De Jut&Jul-dag is op 13 mei van 10 tot 16 uur in Bergen op Zoom. De kosten zijn 95 euro per persoon. Kom je samen, dan betaal je met z’n tweeën 175 euro. Als je interesse hebt of je aan wil melden dan kun je contact opnemen via:

 

Cookieinstellingen