Bergse watersportverenigingen organiseren Bergse Watersportdag

Archieffoto
Archieffoto
Foto: Jan

Zaterdag 13 mei houden de Bergse watersportverenigingen van 11:00 tot 16:00 samen de eerste Bergse Watersportdag. De verenigingen nodigen je van harte uit op het terrein van Watersportschool Aan Lager Wal aan de Calandweg 29 in Bergen op Zoom.

Je kunt roeien bij Aquarius, zeilen bij Aan Lager Wal, het water op met de zeeverkenners van Karel Doorman, oefenen met de Reddingsbrigade, kanovaren bij Zeewitoe en suppen bij Outdoor Sports. Ook het sportbedrijf (Fitfabriek) is aanwezig.

“Bij de ingang van het terrein heten we je van harte welkom en krijg je een zwemvest te leen. Uiteraard mag je meerdere watersporten uitproberen, er is genoeg tijd om heel veel te doen. Deelnemers krijgen ook nog een consumptie aangeboden en kunnen vragen stellen.

Alles wat je nodig hebt is een beetje lef en een zwemdiploma. Droge kleren en een handdoek kunnen ook wel handig zijn. Natuurlijk mag je ook alleen komen kijken! Als je je vooraf aanmeldt houden wij een plaatsje vrij.”

Aanmelden of vragen stellen kan via https://kareldoorman.nl/watersportdag-bergen-op-zoom/ Kun je zaterdag 13 mei niet en heb je wel belangstelling dan kun je dat op dezelfde website laten weten.

De Bergse watersportverenigingen werken samen aan één doel:

De Binnenschelde is een prachtige locatie met ontzettend veel mogelijkheden om mensen met een voorliefde voor watersport en buitenrecreatie bij elkaar te brengen. Om ervoor te zorgen dat er zowel op als langs het water veel activiteit is hebben de watersportverenigingen besloten de handen ineen te slaan. De verenigingen willen Bergen op Zoom enthousiast maken voor de diverse prachtige watersporten. 

Cookieinstellingen