Tijd voor het najaar: Verrijk de tuin met groen en kom langs bij Handelskwekerij van Haperen

Foto: Van Haperen

Advertorial – De zomerperiode is inmiddels voorbij en maakt plaats voor het najaar. Het perfecte moment om de tuin aan te planten. Heeft u tijdens de vakantieperiode tuininspiratie opgedaan? Dan is oktober de ideale maand om dit te verwezenlijken. Handelskwekerij van Haperen in Oud Gastel staat klaar om u te verwelkomen!

Vanaf de maand oktober is de tijd aangebroken voor het rooien van de bomen zo ook bij Handelskwekerij van Haperen. Deze bomen worden vervolgens toegevoegd aan de voorraad, zodat er voldoende keuze is uit het assortiment. Wij zijn bij Handelskwekerij van Haperen gespecialiseerd in groenblijvende leibomen en deze zijn ideaal voor een erfafscheiding of voor het creëren van meer privacy in te tuin.

Drie ideeën voor het najaar
Speciaal voor het najaar zijn hieronder drie ideeën benoemd ter inspiratie voor groen in uw tuin.

Idee 1: Groenblijvende leibomen (foto rechtsboven)
Groenblijvende leibomen blijven in trek naast dat ze voorzien in het geven van privacy of het creëren van een erfafscheiding zijn ze ook het hele jaar door groen. Ideaal voor het aanplanten van de tuin!

Idee 2: Siergrassen (Foto rechtsonder)
Siergras is eindeloos te combineren in de tuin en brengt een rustgevende sfeer met zich mee. De seizoenstopper van dit najaar is Japans bloedgras ofwel Imperata cylindrica ‘Red Baron’. Dit siergras heeft aan de bovenkant een rode kleur en dat geeft een echte herfstuitstraling!   

Idee 3: Heideplanten (Foto linksboven)
In de herfst verliezen veel bomen en planten blad, maar met heideplanten kunt u toch de kleuren in uw tuin behouden. Denk hierbij aan zomer- en winterheideplanten. 

Kom langs op de kwekerij! (Foto linksonder)
Tijdens een bezoek aan de kwekerij kunt u een rondje lopen en direct zien hoe de bomen en planten er bij staan. Bij Handelskwekerij van Haperen staan we voor goede kwaliteit, een eerlijke prijs en het geven van persoonlijk advies. Wanneer de gewenste boom of tuinplant niet op voorraad is gaan wij voor u op zoek.

Of u nu een ervaren tuinier bent of beginner, het najaar is hét moment om de tuin te verrijken met bomen en tuinplanten. Zelf geen groene vingers? Geen probleem! Handelskwekerij van Haperen verzorgt eventueel ook de aanplant van de tuin. 

Handelskwekerij van Haperen
Telefoonnummer: 06-10727022 / 06-53237434
E-mail: [email protected]

Website: www.kwekerijvanhaperen.nl

Cookieinstellingen