CDA brengt luisterversie van verkiezingsprogramma uit op CD

Foto: Pb

Kun of wil je het verkiezingsprogramma van CDA Bergen op Zoom niet lezen, maar wil je wel weten wat er in staat? Dat kan! De politieke partij heeft een luisterversie uitgebracht van het programma.

Het gaat om het CDA verkiezingsprogramma 2018 “keuzes voor een sterke samenleving” voor de gemeenteraadsverkiezingen. Woensdag ontvingen Kees Spikker, voorzitter van de stichting WéViGé (welzijn visueel gehandicapten) en mevrouw Kiekie Peijs (ambassadrice van het taalpunt) een luister-CD in de bibliotheek Het Markiezaat in de Kortemeestraat in Bergen op Zoom.

“We willen graag mensen die niet kunnen lezen of minder genegen zijn om te lezen, het verkiezingsprogramma aanbieden in de vorm van een luister cd”, zegt raadslid Annette Stinenbosch. “Aangezien we in een tijd leven waarbij via het gesproken woord veel informatie naar ons toekomt hebben wij ons verkiezingsprogramma op CD gezet. Taal is immers de sleutel tot participatie en laat mensen meedoen in de samenleving. Zo ook de gesproken taal.”

De CD kan aangevraagd worden via e-mail ([email protected]) of afgeluisterd worden via de website van CDA Bergen op Zoom (www.cda-boz.nl).

Reacties