Scapino nieuwe stijl geopend in De Zeeland Bergen op Zoom

Scapino Bergen op Zoom heeft de deuren geopend van haar filiaal met het nieuwe logo en concept. De winkel is te vinden in het winkelcentrum De Zeeland.

Houten stellingen, lichte kleuren, heldere verlichting: de pas geopende winkel laat een nieuw en ander Scapino zien. Op de voorgevel prijkt trots het nieuwe logo. “We hebben afscheid genomen van het geel in de oude huisstijl”, zegt rayonmanager Jeroen Grimberg. “De kleur rood hebben we gehouden. Dat is de kleur van energie, kracht, passie en liefde. Het ‘groter dan’-teken staat voor ‘meer Scapino’. Denk aan meer kwaliteit, meer gemak, meer keuze, meer service en nog veel meer!” De winkel is verbouwd volgens het nieuwe concept. Klanten zullen verrast worden en gaan een heel andere Scapino ervaren dan ze gewend zijn. De schoenen worden op model gepresenteerd, niet meer op maat. Grimberg: “De klant kan bij ons terecht voor schoenen, mode en sport voor het hele gezin”.

In maart heeft Scapino ook in Roosendaal en in Nijmegen een filiaal geopend helemaal in nieuwe stijl. Het filiaal in Bergen op Zoom behoort samen met het filiaal in Roosendaal en Nijmegen tot de eerste drie filialen met het nieuwe logo. Half april zal Scapino haar nieuwe concept en huisstijl verder lanceren en zullen meer filialen openen met de nieuwe uitstraling.

Historie

Scapino is een familiebedrijf opgericht door de familie Ziengs. Berend Ziengs (1920 – 2003), schoenmaker van beroep, begon in 1946 als winkelier en bouwde dit uit tot de succesvolle winkelformule Ziengs Schoenen. Daarnaast richtte Berend Ziengs een nieuwe winkelformule op genaamd Scapino, met als uitgangspunt: goede kinderschoenen, in grotere volumes, zodat ze voor iedereen betaalbaar werden. Henk Ziengs, eigenaar van Scapino, zet de oorspronkelijke missie van zijn vader en Scapino voort: goede schoenen voor iedereen betaalbaar maken.

Reacties