‘Glasvezel Buitenaf’ wil snel internet in het buitengebied van Brabantse Wal

Snel internet voor iedereen in Nederland. Dát is de ambitie van ‘Glasvezel Buitenaf’. Ze maken zich niet alleen hard voor glasvezel in de stad of een bepaalde regio, maar ook in het buitengebied of op het platteland.

De campagne voor de regio Brabantse Wal en Halderberge is in volle gang. Alleen wanneer de helft van de adressen uit het campagnegebied zich aanmeldt voor 4 juni 2018, is de campagne geslaagd en kan er een glasvezelnetwerk aangelegd worden.

Deze campagne wordt mede door gedreven ambassadeurs en lokale verkopers gepromoot in de regio. De aangeschreven adressen uit dit gebied kunnen zich via één van de dienstaanbieders inschrijven voor een glasvezelabonnement.

Om iedereen goed te informeren en te adviseren worden er meerdere informatie- en aanmeldbijeenkomsten georganiseerd door ambassadeurs, lokale verkopers zullen die avonden ook aanwezig zijn.

  • 8 mei 2018 Extra informatie- en aanmeldavond Huijbergen Vanaf 19.30 uurVaeders Hoefke, Boomstraat 32, Huijbergen
  • 22 mei 2018 Extra informatie- en aanmeldavond Halsteren Vanaf 19.30 uur De Wittenhorst, Lindenlaantje 1, Halsteren

Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding in het buitengebied groot is, blijkt uit de reeds afgeronde campagnes van Glasvezel buitenaf. Eerder werden glasvezelcampagnes in het Oosten, Westen en Midden van het land succesvol afgerond, bijvoorbeeld in Achterhoek Zuid en Berkelland.

Meer informatie over de campagne is beschikbaar op de website: www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/brabantse-wal-en-halderberge.

Reacties