Het vernieuwde Piuspark gaat open met nieuwe Geo-cachingroute

Op de landelijke Dag van het Park opent wethouder Patrick van der Velden het vernieuwde Piuspark. Dat meldt de gemeente Bergen op Zoom.

Vanaf 14.00 uur zijn wijkbewoners en andere belangstellenden van harte welkom om het buitenleven te vieren in het vernieuwde park. In het Piuspark wordt een middag vullend programma aangeboden met muzikale ondersteuning door DJ Jip. Daarnaast is een deel van het park aangekleed met diverse opblaasbare speeltoestellen. Voor diegene die daar behoefte aan hebben, is er een hapje en een drankje aanwezig.

Programma 27 mei 2018

  • 14.00 – 14.30 uur Officiële opening Piuspark door wethouder Patrick van der Velden
  • 14.30 – 16.30 uur Genieten van het park en ontdekken van Gageldonk-West met GPS.

Geo-caching

Geo-caching is een buitensport en spel, waarbij gebruik wordt gemaakt van een gps-ontvanger of telefoon met deze functie om ergens ter wereld een zogenaamde cache (verstopplaats) te vinden. Speciaal voor Gageldonk-West is een nieuwe route ontwikkeld. En iedereen kan deze nieuwe route afleggen. Normaliter is dit vooral een sport voor de eer. Waar je, als je de verstopplaats hebt gevonden, op een website registreert dat je de cache hebt gevonden. Op de 27 mei zijn er in Gageldonk-West echte prijzen te winnen! GPS-apparatuur en instructies zijn uiteraard aanwezig.

De heropening wordt georganiseerd door Wij Maken De Wijk. Een initiatief van woningcorporatie Stadlander, gemeente Bergen op Zoom en Lithos bouw & ontwikkeling.

Reacties