Het verwoorden van competenties centraal tijdens Walk&Talk-bijeenkomst voor werkzoekenden in de Bibliotheek Bergen op Zoom

Maandag 2 juli staat tijdens de maandelijkse Walk&Talk–netwerkbijeenkomst het verwoorden van competenties centraal. Steven Tielen van 2Learn&More geeft hierover een interactieve presentatie.

De gratis koffiepauze voor werkzoekenden wordt gehouden van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17. De inloop is van 9.40 tot 10.00 uur.

Deelnemers aan de Walk&Talk-bijeenkomst die het moeilijk vinden om competenties, vaardigheden en talenten in een gesprek onder woorden te brengen zijn van harte welkom.

Weten wat kan en dat ook nog goed verwoorden in een gesprek kan aangeleerd worden. Deze ochtend worden een aantal tips en oefeningen aangeboden om de competenties nog beter te verwoorden in een sollicitatiegesprek of –brief!

Steven Tielen van 2Learn&More geeft een interactieve presentatie over de visie van dit bedrijf. 2Learn&More richt zich op het ontwikkelen van mensen en hun gedrag, gebruikmakend van de nieuwste inzichten en behoeftes in de markt. Door het voelen, confronteren en ontwikkelen van dit gedrag – gecombineerd met een optimale borging – gaat dit ervoor zorgen dat mensen het toepassen en uiteindelijk in hun “automatisme” blijven gebruiken.
Kijk voor meer informatie op www.2learnmore.nl

Aanmelden
De toegang is gratis. Graag aanmelden via [email protected]

Reacties