Vakantie in de Bibliotheek Het Markiezaat

Foto: Jan

De vakantie is begonnen, ook in de Bibliotheek Het Markiezaat! Er zijn speciale zomerse acties in de bibliotheek. Ook zijn de openingstijden aangepast.

Vakantielezen

Voor vakantiegangers en thuisblijvers is er de VakantieBieb-app, die ruim 60 e-books bevat voor het hele gezin. De app is t/m 31 augustus te downloaden via www.vakantiebieb.nl. Dit cadeautje van de bieb is ook voor niet-leden. Met de LuisterBieb-App kan iedereen gratis genieten van luisterboeken en hoorcolleges voor jong en oud. Biebleden hebben toegang tot nog veel meer titels. Download de app via www.onlinebibliotheek.nl.

Daarnaast kunnen biebleden kiezen uit duizenden e-books voor tablet, smartphone én e-reader. Kijk op www.onlinebibliotheek.nl!

Win… met een vakantiekiekje

Maak een foto met een boek, de VakantieBieb- of LuisterBieb app of e-book op jouw reisbestemming of in één van de bibliotheekvestigingen. Zet de foto openbaar op Facebook met #vakantiebieb en tag Bibliotheek Het Markiezaat. De hoofdprijs is een gratis jaarabonnement op de bieb en een supergaaf badlaken. De tweede en derde prijswinnaars krijgen ook een badlaken.

Inzenden kan tot en met 31 augustus.

Even weg

In de vakantie zijn de medewerkers er even tussenuit van maandag 23 juli t/m maandag 6 augustus (de Bibliotheek Bergen op Zoom) en maandag 6 t/m dinsdag 21 augustus (de Bibliotheek Halsteren). Iedereen is welkom in de andere vestigingen.

Reacties