“Samen maken we ons centrum schoon tijdens Bergen op Zicht!”

afval
Foto: Pb

De initiatiefnemers van Bergen op Zicht, waaronder WijZijn, organiseren een schoonmaakactie op 15 september. Ze zijn nog op zoek naar mensen die mee willen helpen om de stad op te schonen.

Hoe FRIS is jouw buurt is een opschoon initiatief om Bergen op Zoom te ontdoen van zwerfafval. Woensdag 23 mei jl. was de aftrap van een eerste actie waarbij bijna veertig vrijwilligers samen 91 kilo zwerfafval uit de straten en het openbaar groen van de Muziekbuurt wisten te halen. Na meerdere kleinere initiatieven gaan we het op zaterdag 15 september a.s. groots aanpakken met een opfrisactie van het centrum tijdens Bergen op Zicht. “Geef jij een uurtje van jouw tijd om samen de handen uit de mouwen te steken voor een frisse binnenstad? Meld je dan nu aan en help mee!”, zo luidt de oproep.

Hoe FRIS is jouw buurt?! vindt plaats in het centrum van Bergen op Zoom op 15 september 2018 van 13:30 tot 14:30 uur. “We verzamelen op de Grote Markt aan de voet van De Maagd. Daar word je voorzien van prikstok, handschoenen en een vuilniszak en trekken we samen het centrum in om de stad een stukje schoner te maken!”

Reacties