22 September, Well-being Day door SABIC en F!TFabriek

Foto: JKr

Aanstaande zaterdag 22 september 2018 vindt de eerste editie van de Well-Being Day plaats. Het draait gedurende deze middag om gezonde voeding en ontspanning.

De Well-Being Day is het eerste evenement wat de F!TFabriek in samenwerking met SABIC organiseert.

Je kunt de elementen ervaren door met sportactiviteiten van lokale aanbieders aan de slag te gaan, infostands langs te gaan of door het nuttigen van een gezonde snack. Er kan natuurlijk ook gerelaxt worden in de relax area of in het wellness gedeelte. Het evenement zal van 12:00 tot 17:00 uur plaats vinden op het evenemententerrein aan de Boulevard in Bergen op Zoom.

Door middel van de sportactiviteiten kunt u een goed beeld krijgen welke activiteiten lokale partijen vrijwel dagelijks aanbieden. MMA Schouteren zal capoeira, fight fit en cardio kickboxing clinics voor u aanbieden. Fitness Discipline biedt bootcamp voor mama’s en pilates clinics aan. Bij Soham Yoga Studio kunt u terecht voor (kinder)yoga, Runnersworld geeft loopscholing-oefeningen en kunt u deelnemen aan een les Zumba van Fit For Free. Alle activiteiten worden kosteloos aangeboden en als u aan een aantal activiteiten heeft meegedaan ontvangt u een sportieve beloning.

De activiteiten worden één of meerdere keren deze middag aangeboden. Houdt voor deze planning de Facebook pagina van de F!TFabriek goed in de gaten.
Daarnaast zijn er ook activiteiten die de gehele middag worden aangeboden. Bij het Saplab kunt u zelf uw gezonde sap persen en biedt Wellbeing de Rooy sport- en ontspanningsmassages aan. Voor een kopje koffie kunt u terecht bij de Bar Company.

Ook voor kinderen zijn er genoeg leuke activiteiten zoals kinderyoga, een quiz en is er een springkussen.

Tussen de activiteiten door kunt u informatie verkrijgen bij de infostands van de aanwezige partijen.

Reacties