The Police tribute op 10 november in Gebouw-T

The Policed
Foto: Burolivemuziek.nl

Het is inmiddels tien jaar geleden dat The Police hun ‘reunion tour’ deed. Tributeband The Policed brengt nu iets van die energie, muzikaliteit en dynamiek terug op het podium.Drie liefhebbers, drie muzikanten. Zaterdag 10 november staan ze in Gebouw-T.

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen ‘Outlandos d’Amour’, ‘Regatta de Blanc’ en die eerste indrukwekkende singles; ‘Roxanne’, ‘Message in a Bottle’, ‘Can’t Stand Losing You’, ‘So Lonely’ en meer!

Message in a Bottle

Barth de Klerk, briljante muzikant en gitarist. Hij speelt en klinkt als Andy, en dat is niet makkelijk. Eddie Lemon, sinds de eerste single van The Police al fan van de band en van Sting in het bijzonder. Hij speelde in 1966 ‘Message in a Bottle’ samen met Sting op het podium in Paradiso in Amsterdam. Opvallend is zijn stemgelijkenis, dat vond Sting ook.

Syncopisch verrassend

Tot slot Kees de jong. De drumpartijen van Stewart Copeland, en dus ook Kees, bepalen in grote mate de sound van The Police. Ze zijn complex, syncopisch verrassend, maar vooral energiek en spectaculair creatief. The Policed is zaterdag 10 november te beluisteren in Gebouw-T. Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar via de website van het poppodium: www.gebouw-t.nl.

Gebouw-T

Gebouw-T is het poppodium van Bergen op Zoom en omgeving. Met concerten van (inter)nationale topartiesten, dance-events, festivals en meer! Het adres is: Wilhelminaveld 96 4611 WJ Bergen op Zoom. Tickets voor evenementen in Gebouw-T kunnen online, bij voorverkoopadressen of aan de dagkassa, wanneer Gebouw-T voor publiek geopend is, gekocht worden (behalve als het een gratis toegankelijk evenement betreft). De voorverkoopadressen zijn:

  • De Waterput – Bosstraat 36 – Bergen op Zoom
  • VVV Brabantse Wal – Steenbergsestraat 6 – Bergen op Zoom

 

Reacties