Rock & Roll machine The Wild Romance vrijdag in Gebouw-T

Foto:

De legendarische band van Herman Brood, Wild Romance, staat op 23 november 2018 op het podium van Gebouw-T in Bergen op Zoom.

The Wild Romance, de legendarische band van Herman Brood, bewijzen nog altijd de legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek te zijn. Met hits zoals ‘Never be Clever’ en ‘Saturday Night’ veroverden de rockers Nederland, België, Duitsland en de rest van de wereld. Het nummer ‘Saturday Night’ was zelfs een grote hit in Amerika en stond genoteerd in de hitlijsten van alle 50 staten.

Met Danny Lademacher en David Hollestelle op gitaar en zang, Gee Carlsberg op bass, Otto Kooymans op toetsen en zang, Edgar Koelemijer lead zanger en Jan ’t Hoen op drums en percussie, heeft The Wild Romance een absolute droombezetting. Dit mag een echte Herman Brood fan zeker niet missen!

The Wild Romance zitten nog steeds vol energie en springen moeiteloos op hun ‘Rock & Roll Train’, dit vertaalt zich in een muzikale aanval met alle grote hits van de jaren ’70 en ’80, maar de mannen brengen ook nummers van het te komen nieuwe album van The Wild Romance.

Dit is de kans om de meest rockende en swingende band van Nederlands live te zien en te horen in Gebouw-T in Bergen op Zoom. Meer informatie over dit concert of wil je graag tickets bestellen? Kijk even op www.gebouw-t.nl.

Reacties