Laatste kans voor bezoek expositie De Lage Landen

Foto: Jan

2e Pinksterdag GRATIS toegang tot de exposities ‘De Lage Landen’ en de laatste kans om de kunstwerken te bewonderen.

Op 2e pinksterdag 10 juni is het de laatste mogelijkheid om de kunstwerken vanuit het Rijksmuseum ‘Lage Landen, schatten uit het Rijks’ en de parallel expositie van Arsis in de Tuinzaal te gaan bekijken.

Op deze dag is het landelijk ook de “Dag van het Kasteel”. Daarom zijn er allerlei leuke activiteiten in het Markiezenhof, zoals een workshop aquarel, rondleidingen en er komt een goochelaar.

De tentoonstelling is 2e pinksterdag gratis toegankelijk. Enerzijds omdat de gestelde targets gehaald zijn (ruim 15000 bezoekers hebben de tentoonstelling bezocht) en omdat tijdens de Dag van het Kasteel landelijk veel locaties gratis zijn te bezoeken.

Naast de tentoonstelling in het Markiezenhof is er ook nog steeds een aanvullende expositie van kunstwerken in de Galerie Arsis. De expositie in Galerie Artis is nog tot 30 juni elke vrijdag, zaterdag en op koopzondagen gratis te bezoeken van 12:00 tot 17:00 uur in de St Annastraat 10 te Bergen op Zoom.

Op 2e pinksterdag is de expositie in Galerie Artis geopend van 14:00 tot 17:00 zodat u aansluitend aan het Markiezenhof ook deze expositie in Galerie Arsis kan bezoeken.

Reacties