Verdachte overval tankstation aangehouden

Foto:

Een 30-jarige man uit Bergen op Zoom is maandagmorgen omstreeks 11.30 uur met toestemming van de officier van justitie op de Halsterseweg aangehouden als verdachte van de overval zaterdagavond van een benzinestation aan de Wouwsestraatweg. Dat meldt de politie.

Het incident gebeurde zaterdagavond rond 18.45 uur. De overvaller was niet gewapend en rende te voet met de buit weg richting Vijverberg Zuid. De politie stelde direct een onderzoek in naar deze beroving. Zo werden onder andere enkele betrokkenen verhoord.

Ook werden enkele Burgernetberichten met een signalement naar de deelnemers verstuurd. De politie ontving verschillende reacties. Tijdens het onderzoek ontstond het vermoeden wie de overval had gepleegd. Ondanks een lange zoektocht door de politie werd de man die avond niet gevonden. Vanmorgen kwam een melding binnen dat de man was gezien in Noordgeest. Met diverse eenheden werd een zoekactie op touw gezet. Dit leidde tot de aanhouding van de gezochte man op de Halsterseweg. Hij is in verzekering gesteld.

Reacties