Optocht in ’t Krabbegat (Bergen op Zoom)

Foto:

Dinsdag is de Vastenavend optocht in ’t Krabbegat (Bergen op Zoom). Het zou 2020 niet zijn als de carnavalsoptocht niet te volgen is van achter de beeldbuis.

Een verslaggever van BN/DeStem ging even live op Facebook tijdens het aftellen voor de start van de stoet (link). Bovendien heeft die krant een liveblog (link).

Streekomroep Zuidwest TV brengt de optocht mooi in beeld vanuit verschillende hoeken. Dat is vanaf 16.30 uur te zien op Zuidwest TV (link). Op woensdag worden de optochten van alle plaatsen herhaald op die zender.

En als het even kan, dan ga je natuurlijk gewoon langs de (nieuwe) route van de optocht staan! De route is als volgt: Kaai-Westersingel-Boutershemstraat-Glymesstraat-Auvergnestraat-Van Dedemstraat-Wassenaarstraat-Wouwsestraat-Zuivelstraat-Grote Markt-Fortuinstraat-Steenbergsestraat-en weer terug naar de Kaai.

Op Instagram doe je er goed aan om hashtag #krabbegat in de gaten te houden. Ook op Twitter druppelen de foto’s en video’s van de optocht in Bergen op Zoom binnen onder de hashtag #krabbegat.

Aftellen naar de optocht

Geplaatst door BN DeStem Bergen op Zoom op Dinsdag 25 februari 2020

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We zijn er klaar voor. Tot zo!!#vastenavend #optocht #carnaval #carnavalsoptocht #krabbegram #krabbegat

Een bericht dat is gedeeld door @ bcvariant op

Vastenavend 2020 begonnen met leutige intocht Krabbegat

Reacties