Kinderfysiotherapie centraal tijdens het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Bergen op Zoom

Bibliotheek Bergen op Zoom
Foto: Jan Krijtenburg

Het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17 is dé ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers: samen ervaringen uitwisselen over de ontwikkeling van baby’s en peuters. Donderdag 5 maart is kinderfysiotherapeute Eta van Riemsdijk-Consenheim van Kakelbont Fysiotherapie te gast.

Van 0 tot 6 jaar leer je nogal wat bewegingen. Omrollen, kruipen, staan, lopen, fietsen etc. Vaak verloopt dit zonder problemen. Maar wat als dat niet zo is?
Eta vertelt over het belang van bewegen voor baby’s en peuters, hoe het bewegen te stimuleren en wat fysiotherapie kan bijdragen als bewegen niet vanzelf gaat. In de bieb zijn ook volop boeken over bewegen te vinden. Saskia Bousie van Bibliotheek West-Brabant gaat er natuurlijk eentje voorlezen én… bewegen maar!

Het Baby- tot Kleutercafé is iedere eerste donderdag van de maand van 9.30 tot 10.30 uur (behalve de schoolvakanties).
Ouders en verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar zijn meer dan welkom. Neem de kinderen gerust mee! De toegang is gratis. Het is vrije inloop!

Het Baby- tot Kleutercafé is onderdeel van BoekStart, dat het voorlezen aan baby’s, dreumesen en peuters stimuleert. De organisatie is in handen van de Bibliotheek West-Brabant en Jeugdgezondheidszorg West-Brabant.

Reacties