Natuurpodium: Dit gaat wel en niet door

Foto: Regioactueel Archief

Natuurpodium heeft besloten dat tot en met 31 maart alle groeps- en schoolactiviteiten niet doorgaan. Dat is inclusief de Bergen op Schoondagen en Bergse Boomplantdagen.

Ze werken vooralsnog alleen op aanvraag van schoolklassen, groepen of individuen, waarbij we per aanvraag bespreken wat wel/niet mogelijk is en past binnen de landelijke richtlijnen met betrekking tot het Corona-virus.

Wat wel door kan gaan is het zwerfvuil opruimen, Kabouterpad, Boswachterpad en GPS-speurtocht “Op Expeditie”. Bij interesse voor bovenstaande kunnen schoolklassen, groepen of individuen contact opnemen via [email protected] of 0164-25.63.87. “Alles wat al gepland stond en afgesproken was, is op dit moment vervallen.”

Deze activiteiten gaan niet door:

  • Campagne Bergen op Schoondagen: deze wordt verplaatst naar een latere datum. “Rondom World Clean Up Day (19 september) organiseren we ook een opruimactie’;
  • Campagne Bergse Boomplantdagen: “deze wordt verplaatst als dat binnen het plantseizoen nog lukt en anders gaan we in een volgende periode aan de slag!”;
  • Projecten voortgezet onderwijs: “Met de betreffende scholen maken we afspraken of/hoe we de projecten op een later tijdstip kunnen voortzetten en afronden;”
  • Buitenlessen en workshops basisscholen: “Met de betreffende scholen maken we afspraken of/hoe we de lessen op een later tijdstip kunnen inhalen.”

Natuurpodium werkt tot en met 31 maart alleen op basis van aanvraag.

Reacties