Corona-maatregel: Parkeren op de Boulevard verboden

Foto:

Bergen op Zoom verbiedt tot nader order parkeren op de Boulevard. Dinsdag heeft burgemeester Frank Petter zijn collega’s in het college hierover ingelicht.

Afgelopen weekend was het, ondanks het verzoek om zoveel mogelijk thuis te blijven, toch nog redelijk druk met geparkeerde auto’s op de Boulevard langs de Binnenschelde. Ook kwamen er meldingen binnen van omwonenden die groepjes jongeren in auto’s zagen samenkomen. Dat meldt de gemeente Bergen op Zoom.

Met het Paasweekend voor de deur wil Bergen op Zoom daar paal en perk aan stellen en mag er dus op de hele Boulevard niet geparkeerd worden. Om dat te regelen zijn dinsdag aan het einde van de dag parkeerverbodsborden geplaatst.

De gemeente geeft aan streng op te treden bij overtredingen. “Er zal dus direct verbaliserend worden opgetreden. Uiteraard is de Boulevard wel gewoon toegankelijk voor het verkeer en worden de ondernemers wel in de gelegenheid gesteld om hun afhaalmogelijkheden voor maaltijden wel te continueren. Het strand aan de Binnenschelde is ook gewoon toegankelijk.”

Reacties