Overzicht bezorg- en afhaalrestaurants in Bergen op Zoom e.o.

Foto:

Cafe’s en restaurants bij jou in de buurt zijn verplicht gesloten om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Sommige ondernemers in onze gemeente bedachten slimme manieren om hun klanten alsnog te bedienen. Een overzicht van waar jij eten kunt bestellen in Bergen op Zoom, Halsteren e.o.

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Alle eet- en drinkgelegenheden moesten op diezelfde dag dicht vanaf 18.00 uur. De volgende dag kwam er een aanvulling op de maatregel. Daarin stond dat bezorgen en afhalen mogelijk blijft. Die opmerking was niet aan dovemansoren gericht. Sommige restaurants bezorgden al eten, en andere restaurants zette in een mum van tijd een bezorgdienst op touw.

Eten bestellen Bergen op Zoom

Op onze Facebookpagina vroegen wij mensen naar hun favoriete afhaal- en bezorgrestaurants. Deze lijst is het resultaat. Met dit overzicht van restaurants hopen we de horeca-ondernemers in de gemeente te ondersteunen en de inwoners van dienst te zijn. Mist u nog een restaurant uit dit overzicht? Laat dan een berichtje achter onder het bericht op de Facebookpagina van Bergen-op-zoom.nieuws.nl.

Reacties