Twee maanden gratis abonnement voor leden bibliotheek

Bibliotheek Bergen op Zoom
Foto: Jan Krijtenburg

‘De Bibliotheek West Brabant’ compenseert alle betalende leden voor de sluiting door de corona-crisis, door hun abonnement twee maanden gratis te verlengen.

Twee maanden gratis abonnement voor leden

De fysieke vestigingen van de bibliotheek zijn ongeveer twee maanden gesloten geweest. Hoewel de leden online e-books en luisterboeken konden downloaden, was het niet mogelijk om papieren boeken te lenen. Daarom compenseert de bibliotheek alle betalende leden door hun abonnement twee maanden gratis te verlengen.

  • Abonnement verlopen in januari – april
    Alle abonnementen die van januari tot en met april 2020 verliepen, zijn met twee maanden verlengd. Dit betekent dat deze leden, die hun contributie al betaald hebben, aan het eind van het abonnement twee maanden gratis lid blijven. Hun abonnementen verlopen dus van maart tot en met juni 2021.
  • Abonnement verlopen vanaf juni
    Leden wiens abonnementen vanaf juni verlopen ontvangen hun contributiebrief voor het nieuwe abonnement twee maanden later dan gebruikelijk. Hun huidige abonnement wordt dus automatisch met twee maanden verlengd.
  • Abonnement verlopen in mei
    De leden die in mei hun contributiebrief ontvangen hebben, betalen al voor een nieuw jaar. Voor hen geldt dat de einddatum van hun abonnement met twee maanden wordt verlengd. De volgende contributiebrief wordt dus pas verstuurd in juli 2021.

De bibliotheken hopen dat jullie genieten van dit cadeautje en wensen jullie veel leesplezier!

Aangepaste openingstijden

Bibliotheek Bergen op Zoom, Hoogerheide, Oudenbosch, Rijsbergen, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen en Zevenbergen hebben hun deuren geopend voor het halen en brengen van boeken. De overige bibliotheken, servicepunten en haal- & brengpunten blijven voorlopig gesloten.

Kijk voor de aangepaste openingstijden op www.bibliotheekwb.nl

Via de site en Facebook houden we je op de hoogte van wijzigingen.

Reacties