Albert Heijn winkels Bergen op Zoom en Halsteren gaan digitaal sparen aanbieden

Foto:

Bij de Albert Heijn in Bergen op Zoom en Halsteren kunnen klanten vanaf 1 juni koopzegels sparen in de AH app en een rendement tot 6% op hun spaargeld behalen. Dat meldt de supermarkt in een persbericht.

Vorige zomer introduceerde Albert Heijn al digitaal sparen tijdens spaaracties. Vanaf 1 juni kunnen klanten met een persoonlijke Bonuskaart de vertrouwde koopzegels digitaal sparen. “Geen losse zegels meer in je portemonnee en geen spaarboekjes die kwijt kunnen raken. Digitaal sparen is niet alleen gemakkelijk, het bespaart ook papier en is daarmee milieuvriendelijker”, aldus Albert Heijn.

Koopzegels

Koopzegels sparen in de AH app werkt heel eenvoudig:

  • Klanten melden zich aan in de AH app en sparen dan direct automatisch bij het boodschappen doen.
  • Bij elke euro die zij besteden bij Albert Heijn – in de winkel of op ah.nl – kunnen ze een koopzegel kopen ter waarde van €0,10.
  • Bij het scannen van de persoonlijke Bonuskaart bij de kassa worden de zegels automatisch bijgeschreven in het koopzegeloverzicht in de AH app.
    Bij een vol boekje met 490 zegels (€49) ontvangen klanten €52. Dat is €3 winst en dus 6% rente.
  • Met de introductie van digitaal sparen stapt Albert Heijn over op een volledig digitaal koopzegel-spaarprogramma. De bestaande koopzegels en spaarboekjes worden afgebouwd. Klanten die nog een incompleet zegelboekje hebben, kunnen t/m 31 december 2020 hun boekje vol maken.

“Albert Heijn maakt volop gebruik van nieuwe technologieën om boodschappen doen en koken makkelijker te maken. Er worden voortdurend nieuwe digitale oplossingen ontwikkeld, getest en uitgerold. De lancering van digitaal koopzegels sparen in de AH app is weer een volgende stap.”

Albert Heijn

In de gemeente Bergen op Zoom zijn er vier Albert Heijn supermarkten, drie in Bergen op Zoom en één in Halsteren.

 

Reacties