Duo gearresteerd na bedreiging met pistool

Foto: Archieffoto

Op de Gertrudisboulevard in Bergen op Zoom werden donderdagavond een man en een vrouw door twee mannen met een pistool bedreigd.

De politie onderzoekt het incident en vond in een woning vals geld en drugs.

Rond kwart voor tien ’s avonds reden een man (27) uit Roosendaal en een vrouw (26) uit Bergen op Zoom op een scooter over de Gertrudisboulevard. Ze werden door een auto met twee mannen klemgereden. Deze inzittenden bedreigden het tweetal met een pistool, waarna de man en de vrouw op de scooter snel wegreden.

Relatie

De politie werd gewaarschuwd en troffen rond tien over tien de auto en twee mannen aan in de Karel Willem II straat. Het duo werd aangehouden. Het bleek te gaan om twee mannen van 27 jaar uit Bergen op Zoom en Rotterdam. Het tweetal kwam juist uit een woning aan de Karel Willem II straat.

Agenten doorzochten de woning. Het pistool werd niet gevonden. In de woning werden duizenden euro’s aan vals geld en drugs gevonden. Deze spullen zijn in beslag genomen. De twee mannen werden voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden vrijdag verhoord. Het incident speelde zich vermoedelijk in de relationele sfeer af.

Reacties