Queen-tribute band Crazy Little Things treedt op voor 80 man

De in Nederland populaire Queen-tribute band Crazy Little Things zal op vrijdag 11 september voor slechts 80 bezoekers een concert geven in Gebouw-T. De groep was met een succesvolle voorjaars- en zomertournee bezig toen de corona-crisis uitbrak.

Tijdens dit exclusieve concert zal de band uit Bergen op Zoom ook haar nieuwe toetsenist presenteren. Na een aantal audities koos Crazy Little Things voor Hanneke van Andel – Van Diepingen. Deze toetsenist en zangeres is afkomstig uit deze regio en is vooral bekend als frontvrouw van de groep The Vision of Johanna. ‘We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om Hanneke in te passen en volgens ons is zij een enorme aanwinst voor Crazy Little Things’, aldus drummer Jean-Paul Heck.

Crazy Little Things moest door de corona-crisis een groot aantal optredens op grote festivals laten lopen. Heck: ‘Iedereen zit in hetzelfde schuitje. Gelukkig spelen we in augustus alweer op twee openluchtfestivals in Oost-Brabant. Maar het is mooi om Hanneke hier in Bergen op Zoom aan onze fans te presenteren.’ De landelijke theatertour van Crazy Little Things met de titel Queen: The Story die eigenlijk in oktober van start zou gaan, staat nu gepland voor begin 2021. Het concert van Crazy Little Things op vrijdag 11 september start om 21.00 uur. De kaartprijs is 25 euro inclusief. Die zijn vanaf donderdag 23 juli 10.00 uur te bestellen op: www.gebouw-t.nl

Reacties