De archeologie tentoonstelling in het Archeologisch Depot blijft (aangepast) open

Foto: Stichting In den Scherminckel

De archeologie tentoonstelling in het Archeologisch Depot aan de Wassenaarstraat 61 in Bergen op Zoom blijft, zij het aangepast, toch open!

Kom ook langs en ga op ontdekkingstocht langs eeuwenoude vondsten en leer over de duizenden mysterieuze bodemgeheimen van Bergen op Zoom!

De nieuwe overheidsmaatregelen hebben ook invloed op het Archeologisch Depot. Vanaf heden t/m 11 november 2020 is de tentoonstelling niet meer regulier geopend op vaste tijden. Maar…. het is wél mogelijk de tentoonstelling op afspraak te bezoeken, De vrijwilligers van het Archeologisch Depot doen speciaal voor u de deur open. Graag horen ze van u op welke dag en tijd u langs zou willen komen, u bent van harte welkom! (ook in de herfstvakantie)

Stuur een berichtje via scherminc[email protected] om een bezoek in te plannen.

*Een bezoek aan de tentoonstelling is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Natuurlijk houden het Archeologisch Depot zich volledig aan de door de overheid vastgestelde maatregelen, zoals onder andere: reserveren is verplicht; maximaal 4 personen of 1 huishouden; 1,5m afstand houden; mondkapjes zijn verplicht; indien u corona gerelateerde klachten heeft, wordt u verzocht op een andere moment langs te komen; onze toiletten zijn gesloten.

Mocht u vragen hebben over uw (komend) bezoek, dan kunt u die stellen op: [email protected]

 

Reacties