Binnenstadsmanager Loes Franken 2e bij EZ-ambtenaar van het jaar-verkiezing

Foto: Jan Krijtenburg

Binnenstadsmanager Loes Franken eindigde donderdag op de 2e plaats bij de jaarlijkse EZ-ambtenaar van het jaar-verkiezing.

Stichting CLOK (Lokaal Krachtig ondernemen) benoemt ieder jaar de Beste Economisch Ambtenaar. Bij de 2020 editie is Loes Franken accountmanager binnenstad Bergen op Zoom op de tweede plaats geeindigd. Eerste werd Wiel Verhaegh van de gemeente Gemert-Bakel.

Economie-wethouder Jeroen de Lange van Bergen op Zoom: “Geweldig dat Loes zo ver is gekomen. Dat is meer dan verdiend voor haar inzet en passie voor de Bergse binnenstad. Het is ook een mooie opsteker voor de Bergse binnenstad die zoveel te bieden heeft. Niet alleen traditionele detailhandel en horeca maar ook dienstverlening, leisure en wonen. En dat alles in een prachtig historisch decor. De prijs komt ook op een mooi moment. Op korte termijn ondertekenen we met de provincie Noord-Brabant een intentieovereenkomst om samen onze schouders te zetten onder het nog beter maken van de binnenstad. En natuurlijk feliciteren we winnaar Wiel Verhaeg met de eerste prijs”.

Loes was donderdag live in de studio in Hilversum. Na een korte pitchfilm moesten de drie kandidaten vragen beantwoorden over actuele stellingen.

Reacties