Getuigenoproep poging doodslag

Foto:

De politie zoekt getuigen van het aanrijden van een persoon bij het tankstation aan de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom.

De politie arresteerde zaterdag rond kwart over vier ’s morgens in de Gagelboslaan een 28-jarige verdachte uit Bergen op Zoom op verdenking van poging doodslag. De politie zoekt getuigen van het voorval.

28-jarige verdachte

Een 20-jarige slachtoffer uit gemeente Steenbergen liep zaterdag rond tien over vier ’s morgens bij het tankstation aan de Rooseveltlaan. Door onbekende oorzaken reed een automobilist in op het slachtoffer. Hij werd geraakt maar raakte gelukkig niet ernstig gewond. De politie hield even later naar aanleiding van een signalement een 28-jarige verdachte in de Gagelboslaan aan. Hij zit vast voor nader onderzoek. Omdat de toedracht onduidelijk is zoekt de politie getuigen.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen bellen met 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006, of via een tipformulier. Je blijft anoniem als je informatie over deze zaak deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2020-338868.

Reacties