SushiPoint vanaf augustus in Bergen op Zoom

Foto:

Vanaf deze zomer heeft Bergen op Zoom een sushirestaurant in de stad. Het gaat om een vestiging van de bezorg- en afhaalketen Sushipoint. Dat meldt Zuidwest Update.

Omstreeks augustus neemt SushiPoint zijn intrek in het monumentaal pand aan de Stationsstraat 12 in Bergen op Zoom. Het restaurant bezorgt bestellingen in de stad en omliggende dorpen. De dichtstbijzijnde vestiging van SushiPoint is op dit moment Sushipoint Roosendaal.

In een videoreportage van Zuidwest Update is een interview te zien met oprichter Hajo Bertrand. “Bergen op Zoom ligt vlakbij Roosendaal. Inwoners uit Bergen op Zoom komen helemaal naar Roosendaal om hier hun sushi op te halen. Vandaar was het sommetje snel gemaakt. Als mensen naar ons toe komen, komen wij graag naar de mensen toe.”

SushiPoint heeft 31 vestigingen in Nederland. In alle grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en vele andere plaatsen. Klanten kunnen er onder meer Maki, Gunkan, Uramaki en andere sushi gerechten afhalen of laten bezorgen.

Bekijk de videoreportage bij Zuidwest Update: https://www.zuidwestupdate.nl/news/9237/116/SushiPoint-komt-naar-Bergen-op-Zoom

 

 

Reacties