Vastenavend bij u thuis via Omroep Wana en Zuidwest TV

Zoals de Vastenavend dit jaar anders is, is ook de manier van Vastenavend volgen anders dan normaal. Om toch Vastenavend bij u thuis te krijgen is Omroep Wana in het leven geroepen. Dat meldt Stichting Vastenavend.

Deze omroep zal verslag doen van de Vastenavend zoals deze dit jaar gehouden wordt. De uitzendingen van Omroep Wana zijn te volgen op KrabbegatseBrouwsels.nl en via ZuidWest TV.

Nieuwe vastenavendliedje

De omroep beleeft op zaterdag 23 januari haar éérste uitzending om 20:00 uur stipt. In deze uitzending zal onder andere het nieuwe vastenavendliedje bekend gemaakt worden.

Tusse de Schuifdeure

Zondag 24 januari zal er de eerste aflevering te zien zijn van een drieluik Tusse de Schuifdeure. Ook deze uitzending is te volgen op KrabbegatseBrouwsels.nl en ZuidWest TV. De uitzending begint zondag om 15:30 uur.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de afleveringen rechtstreeks te bekijken, kunt u deze op een later tijdstip altijd terugkijken op KrabbegatseBrouwsels.nl en via ZuidWest TV. Er zullen meer uitzendingen volgen. De uitzendtijden worden later bekend gemaakt via de lokale media, StichtingVastenavend.nl en sociale media. Ook kunt u natuurlijk altijd kijken voor meer informatie op StichtingVastenavend.nl.

Reacties