Parkerenautomaten bij Bravis alleen met bankpas

Foto:

Vanaf 1 april 2021 kunnen patiënten en bezoekers bij de parkeerautomaten van het Bravis ziekenhuis alleen nog betalen met hun bankpas.

Steeds minder met contant geld

Patiënten en bezoekers van het Bravis ziekenhuis betalen steeds meer met hun bankpas en steeds minder met contant geld. Dat is ook nog eens veiliger, hygiënischer en sneller. Bravis heeft daarom besloten om met het parkeren over te stappen op pinbetalingen.

Momenteel staat er op iedere hoofdlocatie van het Bravis ziekenhuis één automaat waar met contant geld betaald kan worden. Op 1 april 2021 zal deze betaalmethode uitgeschakeld worden. Het is dan alleen nog mogelijk om een parkeerkaartje met een bankpas te betalen.

Contactloos – snel en eenvoudig uitrijden

Het is op de parkeerterreinen van locatie Bergen op Zoom en Roosendaal ook mogelijk om te parkeren zonder een parkeerkaartje. Dit kan door je betaalpas of telefoon bij in- en uitrijden enkele seconden voor de kaartlezer bij de slagboom te houden. Het invoeren van je pincode is niet nodig. Het parkeergeld wordt automatisch, bij het verlaten van het terrein, van je bank/giro afgeschreven.

Parkeertarieven en abonnementen

De parkeertarieven blijven hetzelfde. Net als de verstrekking van de week-, maand- en jaarkaarten. Weekkaarten kunnen bij de betaalautomaten verkregen worden. Voor maand- en jaarkaarten kan men terecht bij de receptiebalie in de centrale hal.

Cookieinstellingen