Locoburgemeester Barry Jacobs trakteert kanjers op koeken

Locoburgemeester Barry Jacobs
Foto: Gemeente Bergen op Zoom

Medewerkers van de verschillende instanties die geholpen hebben om rellen in Bergen op Zoom te voorkomen, werden door Locoburgemeester Barry Jacobs getracteerd op koeken.

Gezamenlijke inzet om rellen te voorkomen

Vorige week stond in het teken van dreigende rellen in Bergen op Zoom. De politie zette extra politiemensen in en voerde preventief onderzoek uit. De Boa’s gingen de straat op om ‘extra oren en ogen’ van de politie te zijn. Jongerenwerkers van WijZijn gingen in de wijken met jongeren in gesprek. De buitendienst van de gemeente zorgde ervoor dat ‘gevaarlijke’ voorwerpen uit de openbare ruimte werden verwijderd. Onder andere door deze inzet konden rellen worden voorkomen.

Locoburgemeester Jacobs: “Door met elkaar een vuist te maken, konden we erger voorkomen. Om deze kanjers te bedanken, krijgen ze van het college van burgemeester en wethouders vandaag iets lekkers. Natuurlijk zijn er nog veel meer mensen actief geweest, onder andere veel ondernemers. Ook hen bedank ik hartelijk voor hun inzet. Ik ben blij dat we met elkaar gezorgd hebben dat Bergen op Zoom veilig bleef.”

Reacties