Gamen: hobby of probleem?

Foto: JKr

Valt het op dat je kind veel achter het scherm zit? Vind je dit vervelend? Of maak je je zorgen? Leer meer hierover in het webinar Gamen: hobby of probleem?

Een leuke hobby

Veel kinderen/jongeren gamen weleens. Voor de meeste is het een leuke hobby die ze nu vaker beoefenen, omdat ze meer thuis zijn dan gewoonlijk. Doordat je als ouder ook meer thuis bent, kan het opvallen dat je kind veel achter het scherm zit. Vind je dit vervelend? Of maak je je zorgen? Ben je op de hoogte van de gamewereld van je kind? Tijdens dit webinar worden tipsĀ  en tools met jullie gedeeld over hoe je je kind kunt ondersteunen om gamen als hobby te blijven doen.

Marielle van der Biezen preventiewerker, Novadic-Kentron en Judith Snijders, jeugdverpleegkundige en psycholoog delen hun expertise over gamen en hoe je als ouder om kunt gaan met je gamende kind. Helder Theater maakt in dit webinar op een ludieke manier duidelijk waar voor jullie de uitdaging ligt. Uiteraard is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen van de deelnemers.
Deelname is gratis, iedereen zit vooraan!

Voor wie:

  • Ouders met kinderen in groep 6,7,8
  • Ouders met kinderen in klas 1 en 2
  • Belangstellenden/ opvoeders

Hoe volg je het webinar?

Via de webinar doe je op afstand en gratis mee. Je volgt de webinar vanachter je PC, Mac, tablet of smartphone. De spreker(s) zijn via video en audio te volgen en via de chat breng je je eigen vragen en ervaringen in.

Informatie en aanmelden

Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met GGD en Novadic Kentron en vindt plaats op op 25 februari om 19.30 uur.

Informatie over dit webinar en het aanmeldformulier is te vinden via deze link.
Meer informatie over gamen is te vinden op de site van de bibliotheek.

Reacties