SABIC schenkt twee duo bikes aan S&L ZoRG

Foto: Sabic

SABIC in Bergen op Zoom schenkt twee duo bikes aan S&L Zorg zodat de cliënten hiermee, onder begeleiding, actief bezig kunnen zijn in de buitenlucht.

Dit initiatief is onderdeel van wereldwijde donatiecampagne van SABIC, om mensen te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

Elektrische trapondersteuning

Twee duo bikes nam S&L Zorg in Bergen op Zoom vandaag in ontvangst. Deze zijn geschonken door SABIC in Bergen op Zoom. De fietsen met elektrische trapondersteuning bieden circa 75 bewoners in de leeftijd van 16 tot 80 jaar met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om onder begeleiding erop uit te gaan. De fietsen stonden al lang op het verlanglijstje van S&L Zorg. Maar zijn in deze Coronatijd extra gewenst.

Fit blijven

Rutger Bosch, site directeur van SABIC in Bergen op Zoom: ,,In deze moeilijke tijd is het van belang fit te blijven. Dat doe je onder meer door buiten lekker actief bezig te zijn. Deze duo bikes maken dat mogelijk. Heel mooi dat wij met deze donatie een langgekoesterde wens van S&L Zorg kunnen vervullen.”

Een rondje buiten fietsen

Marjolijne Lewis, bestuurder van S&L Zorg: ,,Tijdens de coronacrisis bleek dat sommige dingen niet meer mogelijk waren. Een rondje buiten fietsen bleef juist iets dat wel mogelijk was. Lekker bewegen en genieten van de omgeving. Met deze twee duofietsen kunnen nu en in de toekomst onze bewoners nog veel meer gaan fietsen. Samen met medewerkers, vrijwilligers of een familielid. Het is een fantastische gift van SABIC, waar ik hen vooral namens onze bewoners ontzettend dankbaar voor ben!”

De donatie van de duo fietsen is onderdeel van de wereldwijde donatiecampagne van SABIC om mensen te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

Reacties

Cookieinstellingen