Wapens gevonden in auto

Foto:

Woensdagmiddag is op de A58 bij Bergen op Zoom een bestuurder aangehouden wegens verboden wapenbezit.

Agenten hebben woensdagmiddag 3 maart 2021 een verdachte auto gecontroleerd op de A58. Na doorzoeking bleek er onder andere veel contant geld en een boksbeugel in te liggen. De bestuurder is aangehouden, de goederen zijn in beslag genomen.

Agenten zagen de auto rond vijf uur ’s middags rijden op de A58 bij Bergen op Zoom. Na een stopteken stopte de auto op een parkeerterrein bij Wouwse Tol voor controle. De bestuurder, een 47-jarige man uit Rotterdam, gaf de agenten goedkeuring om de auto te doorzoeken. Bij de doorzoeking vonden zij een patroonhouder. Hierop is de bestuurder direct aangehouden voor mogelijk verboden wapenbezit. Na fouillering van de verdachte vonden de agenten een grote hoeveelheid contant geld.

Verdere doorzoeking van de auto leverde ook een boksbeugel, honkbalknuppel en een mes op. De verdachte is aangehouden voor het bezit van wapens en witwassen. De man is meegenomen naar het politiecellencomplex voor verhoor en verder onderzoek en mag zich op een later moment verantwoorden voor de rechter.

Aldus de politie

Reacties