Autobedrijf Swagemakers viert 60-jarig jubileum

Foto: Autobedrijf Swagemakers

Dit jaar is het alweer zestig jaar geleden dat Autobedrijf Swagemakers haar deuren opende.

Onderhoud en reparaties

Gevestigd aan het Korenbeursplein te Bergen op Zoom wist de garage al snel het vertrouwen van heel wat automobilisten uit de regio te winnen. Daarbij werd er onderhoud gepleegd, alsook allerlei reparaties uitgevoerd op heel wat verschillende voertuigen ongeacht merk en model.

Grotere merken

Bij een zaak waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, kon het niet uitblijven dat de grotere merken hun interesse toonden in dit Bergse autobedrijf. Het was dan ook vanzelfsprekend dat de garage in de loop der jaren al snel dealer werd van een aantal gerenommeerde merken als Glas, Sunbeam, Skoda, Daihatsu, Alfa Romeo en Fiat.

Oude Moerstraatsebaan

Nu gevestigd aan de Oude Moerstraatsebaan 50 te Bergen op Zoom kunnen de klanten nog steeds terecht voor merken als Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Lancia en Jeep. De keuze is heel uitgebreid en in de showroom kun je ook gelijk diverse modellen bewonderen. Wat onderhoud betreft, biedt deze vak garage nog steeds een betrouwbare thuishaven voor klanten met een vervoersmiddel van elk merk en model. Daar kun je tegenwoordig zelfs campers en lichte bedrijfswagens toe rekenen.

Gestart door zijn vader

Richard Swagemakers is trots op het bedrijf dat gestart werd door zijn vader: ‘Moet je kijken. Tien jaar geleden vierden we het vijftigjarig jubileum, nu zijn we al tien jaar verder. Als je terugkijkt, dan valt vooral dat warme contact met de klanten op.’ De foto’s van oude automobielen uit de jaren ’60 geven een warm beeld. ‘Dat contact met de klant is voor ons nog steeds het belangrijkste. De klant kan hier niet alleen terecht voor een nieuwe auto of een occasion, de klant moet het vertrouwen hebben dat wij ze met een veilige auto de weg op sturen en dat ze hier met elke vraag terecht kunnen.’

Specifieke zoekopdrachten

Om de juiste wagen bij de klant te krijgen, voert Autobedrijf Swagemakers ook steeds vaker specifieke zoekopdrachten uit. Zo weten ze zeker dat de klant de aankoop doet van een auto die precies voldoet aan diens specifieke eisen en wensen. Op deze manier wordt er dus speciaal “maatwerk” geleverd, en rijdt de klant dus telkens met een blij en tevreden gevoel de garage uit.

Reacties