Man aangehouden na melding schietincident

Stockfoto
Foto: JKr

Agenten hebben in Bergen op Zoom een 37-jarige man uit Achtmaal aangehouden na melding van een schietincident.

Agenten hebben aan de Guido Gezellelaan een 37-jarige man uit Achtmaal aangehouden. Hij werd door middel van de uitpraatprocedure uit zijn auto gehaald nadat de politie een melding van een schietincident kreeg.

Prinses Beatrixlaan

Op donderdag 18 maart kwam er rond kwart over elf ’s avonds op het Operationeel Centrum een melding van een mogelijk schietincident binnen aan de Prinses Beatrixlaan. Daarop gingen meerdere eenheden van de politie ter plaatste. De man werd rond half een ’s nachts aangehouden op de Guido Gezellelaan.

Wapenstok en nepvuurwapen

Een arrestatieteam viel rond half vier ’s nachts een woning aan de Prinses Beatrixlaan binnen. Daar is uiteindelijk niemand aangehouden. Wel namen de agenten een wapenstok en een nepvuurwapen in beslag nadat de woning is doorzocht. Ook werd er buiten de woning sporenonderzoek gedaan.

Onderzoek

De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u rond 23.15 uur iets gezien of gehoord aan de Prinses Beatrixlaan? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Aldus de politie

Reacties