Inschrijving Kijk Binnen Bij Bedrijven van start

Foto: Kijk Binnen Bij Bedrijven

Verbreed je blik en ontdek je mogelijkheden met ‘Kijk Binnen Bij Bedrijven’ in de week van 12 tot en met 17 april.

Kijk Binnen Bij Bedrijven

In de week van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN zetten bedrijven en organisaties op de Brabantse Wal hun deuren open. Samen in de Regio is initiatiefnemer en organisator. Iedereen die eens binnen wil kijken is welkom. Of je gewoon nieuwsgierig bent, op zoek bent naar een baan of stageplaats, vrijwilligerswerk of ter oriëntatie op een vervolgstudie, binnenkijken levert altijd wat op. Op de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl staan alle deelnemers vermeld. Belangstellenden kunnen zich via die website aanmelden bij de bedrijven en organisaties.

Oriënteren op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is in beweging en voortdurend op zoek naar nieuw talent. Kijk Binnen Bij Bedrijven is het moment om bedrijven en organisaties te leren kennen. Een grote kans, dat het nieuwe deuren opent. Bedrijven en organisaties uit gemeente Steenbergen, Woensdrecht en Bergen op Zoom doen mee en zelfs ook daarbuiten. Vaak zijn de mogelijkheden bij bedrijven meer uitgebreid dan je van tevoren bedenkt. Een bezoek geeft bovendien een indruk van de werksfeer en de werkzaamheden. Het helpt om een goede keuze te maken voor de toekomst.

“Het is belangrijk dat we scholieren, studenten, werkzoekenden en vrijwilligers faciliteren bij het maken van een goede keuze. Als je talent inzet op de juiste plek wordt een baan of vrijwilligerswerk nog leuker”, vertelt Anita Karremans van Samen in de Regio.

Werken over de grens

Ontdekken of dat iets voor jou is en kennismaken met bedrijven en organisaties die in de grensstreek actief zijn? Tijdens Kijk Binnen Bij Bedrijven zijn er workshops waar vragen over scholing, belastingen en pensioen aan bod komen. Aanmelden kan ook via de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl.

Online In deze editie van Kijk Binnen Bij Bedrijven kiezen bedrijven en organisaties ook voor de mogelijkheid om via de digitale weg kennis te maken. Hoe de kennismaking is georganiseerd en welk aanbod de deelnemers hebben is te lezen op de website.

Aanmelden voor een bezoek aan een bedrijf of organisatie kan tot vrijdag 8 april. Ook nieuwe bedrijven en organisaties melden zich nog aan. Het is dus de moeite om de lijst van deelnemers op de website regelmatig te checken.

Reacties