Assistent trainer voor jeugdopleiding van MOC’17 gezocht

Foto: Jan Krijtenburg

Voetbalclub S.V. M.O.C.’17 uit Bergen op Zoom is op zoek naar een nieuwe assistent trainer bij de jeugdopleiding.

Ondanks alle Covid19 beperkingen zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen binnen MOC’17; de grootste voetbalclub uit Bergen op Zoom.

Assistent trainer

Voor een van haar jeugd selectieteams; JO19-1 is MOC’17 op zoek naar een assistent trainer om de huidige staf te completeren. “We zoeken naar een persoon die goed bij de spelersgroep en het complete begeleidingsteam van de JO19 selectie past. Deze hechte groep barst van de ambitie en voetbalkwaliteiten en daarom hebben zij recht op -en behoefte aan een complete staff bestaande uit een trainer en assistent trainer die hen verder kan laten ontwikkelen. Ze spelen ook niet voor niets op divisie niveau en vormen “de kraamkamer van MOC-1”, aldus de Technische Jeugdcommissie van MOC’17.

Informatie

Hopelijk meldt zich naar aanleiding van dit artikel een geschikte kandidaat zodat hij/zij de huidige trainer en begeleiders kan komen helpen verder te gaan bouwen. Mocht iemand geïnteresseerd zijn na het lezen van dit artikel; de vacature is te vinden op de website van MOC’17 (www.moc17.nl/de-club/mocjournaal/) Voor aanvullende informatie kan hij of zij een mail sturen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met de Technische Commissie Jeugd op telefoon nummer 06 280 25 105.

 

Reacties