Gastgezin in omgeving Bergen op Zoom gezocht

Foto: Travel Active | High School Holland

Elisabetta (17) uit Italië en Zidan (16) uit Indonesië zoeken een gastgezin in omgeving Bergen op Zoom.

Komende augustus is het zover! Tientallen studenten van over de hele wereld maken hun dromen waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook de Italiaanse Elisabetta en de Indonesische Zidan. Voor hen zijn wij op zoek naar gastgezinnen die deze enthousiaste studenten een warm thuis kunnen bieden.

Wie zijn Elisabetta en Zidan?

Elisabetta
De 17-jarige Elisabetta uit Italië is een vriendelijke, sociale en behulpzame meid met een liefde voor kunst. Ze vindt het belangrijk om goed voor zichzelf te zorgen door te sporten, gezond te eten en altijd nieuwe dingen te leren. Benieuwd naar Elisabetta? Bekijk haar profiel hier.

Zidan
Zidan uit Indonesië is 16 jaar en heeft een passie voor fotograferen. Met zijn foto’s probeert hij verhalen te vertellen en wilt hij zijn mooiste herinneringen opslaan. De vrolijke en nieuwsgierige jongen kan niet wachten om de Nederlandse taal vloeiend te kunnen spreken en is al begonnen met het leren van de taal. Benieuwd naar Zidan? Bekijk zijn profiel op onze website.

Gastmoeder Inca ging u voor

Bij gastmoeder Inca in Bergen op Zoom woont niet één buitenlandse uitwisselingsstudente, maar twee. “Ik ben een alleenstaande vrouw en vind drie een prettiger getal,” vertelt Inca. “De dynamiek thuis is veel leuker en gezelliger dan met zijn tweeën.”

De twee uitwisselingsstudenten, de Italiaanse Giada en de Belgische Camille, hebben het naar hun zin bij gastmoeder Inca. “Camille en ik hebben dezelfde ervaringen en problemen en kunnen goed met elkaar praten. Wij hebben steun aan elkaar en ik beschouw haar als mijn eigen zus!”

Gaat u het onvergetelijke avontuur aan door een buitenlandse student in huis te nemen?

Gastgezin worden is een waardevolle ervaring die uw gezin letterlijk en figuurlijk zal laten groeien. U leert niet alleen een andere cultuur beter kennen door een uitwisseling, maar ook onze eigen Nederlandse cultuur. Het High School Holland programma van Travel Active biedt buitenlandse studenten de kans onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door de studenten een thuis aan te bieden bij een gastgezin in Nederland en de studenten hier ook naar een reguliere middelbare school te laten gaan.

Travel Active en onze studenten blijven de maatregelen van het RIVM en de overheid volgen, zoals iedere Nederlander dat hoort te doen. Staat u open voor een andere cultuur met haar taal en tradities?

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de buitenlandse studenten en/of het High School Holland programma? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland team via [email protected], bel gerust naar 085 222 4810 of bezoek hun website: www.travelactive.nl/high-school-holland.

Reacties